top of page
stockholm bellydancers, magdansöser i Stockholm

Stockholm Bellydancers

Magdansöser till ditt event

Stockholm Bellydancers utgörs av de två magdansöserna Maja och Tina. Tillsammans uppträder de på olika event i Sverige och internationellt och har lång erfarenhet av att uppträda med orientalisk dans och egyptisk folklore. De har vunnit internationella tävlingar tillsammans och uppträtt på stora scener i Sverige och utomlands. Maja och Tina är båda aktiva solo dansöser med lång erfarenhet av att sätt upp magdansshower. Stockholm Bellydancers uppträder på event som önskar flera magdansöser för det där lilla extra till festen. Vill du boka flera magdansöser så är det bara att fylla i formuläret på sidan Boka för ett kostnadsförslag och mer information. Du hittar även Stockholm bellydancers på Instagram och YouTube.

Magdansöser i Egypten, boka magdansöser
sthlm_bellydancers henna fest guldvingar
Magdansöser, duet, boka magdansöser
glada magdansöser, rosa magdanskläder
magdansöser uppträder i Kairo, orientalisk dans
Orientaliska dansöser i röda magdansdräkter
Magdansöser i Stockholm
egyptisk folkdans meleya, eskanderani
Magdansöser i Stockholm, hyra magdansöser
irakisk dans, irakiskdans, irakisk folkd
irakisk dans, kawleya, khaleegy, persisk
Magdansöser bröllop, boka dansare
Magdansöer, orientalisk dans, boka magdans
Magdansöser dansar med ljuskronor

Ännu fler magdansöser

Maja och Tina har stor erfarenhet av att samarbeta med andra magdansöser i Stockholm och har ett omfattande kontaktnät om du skulle önska att fler än två magdansöser till ditt event. Hör bara av dig med dina önskemål med hur många magdansöser du önskar genom att fylla i formuläret på sidan Boka så återkommer Maja med mer information.

 

Både Maja och Tina är godkända för F-skatt.

Video Stockholm Bellydancers

Här hittar du videos från Maja och Tinas uppträdanden från Sverige och internationellt. För fler filmer från andra magdansshower besök Majas kanal på YouTube. Gå sedan till sidan Boka och kom ett steg närmare ett evenemang nu kryddat med magisk underhållning!!!

  • Maja Magdans YouTube
bottom of page