top of page
magdans bröllop i Stockholm

Magdans till ditt event

Magdansshow

Att hyra en skicklig magdansös till ett event som också är en bra underhållare är avgörande för att skapa den bästa magdansshowen. Ett magdansuppträdande ska åstadkomma en underbar upplevelse som dina gäster sent kommer glömma. Maja strävar efter att erbjuda professionell, magisk och spännande underhållning för att framhäva och höja stämningen på ditt event. För bästa framgång utformar Maja magdansshowen efter dina önskemål. Nedan följer några förslag på shower som kan passa ditt event och ge dig idéer för hur din magdansunderhållning kan utformas, eller gå direkt till sidan Boka och kom ett steg närmare ett evenemang nu kryddat med magisk underhållning!!!

Förslag på shower

Boka liten magdansshow, Magdansös i Stockholm

Liten magdansshow

En fantastisk 10 minuters show för den lite mindre festen (till exempel tjejkvällen eller festen med ca 5-30 gäster) som behöver det där lilla extra för att höja stämningen. Maja inleder med en kort entré och bjuder sedan upp de som vill att delta i dansen.

Boka mellan magdansshow, Magdansös i Stockholm

Mellan magdansshow

En häpnadsväckande show på mellan 20-30 minuter till den lite större festen (till exempel nyårsafton eller 50-årskalaset) som inleds med en spektakulär entré och avslutas med ett rafflande trumsolo. Om så önskas bjuds gärna födelsedagsbarn och gäster upp på dansgolvet.

Boka stor magdansshow, magdansös i Stockholm

Stor magdansshow

En storslagen show på mellan 30-40 minuter till det stora eventet (till exempel bröllop eller företagets temafest) med en häftig show som innefattar flera olika dansstilar inom den orientaliska dansen och avslutas med klappvänlig musik som engagerar.

Priset för en magdansshow

Priset för Majas magdansshower varierar beroende på exempelvis hur lång show du vill ha, om du önskar flera uppträdanden under samma evenemang och i och med det möjliggör för dräktbyten, eller om showen önskas på en helgdag såsom julafton, nyårsafton eller midsommarafton. Det kan också tillkomma kostnader för resa och boende om eventet sker långt ifrån Stockholm. Vanligtvis börjar priset på 2500 kr och fortsätter uppåt. Betalningen sker med swish eller kontant i anslutning till uppträdandet. Maja är godkänd för F-skatt och kan i och med det även erbjuda betalning mot faktura. Kontakta Maja med dina önskemål för att få reda på vad just din magdansshow kommer att kosta.

Maja Magdans, orientalisk dans, arabisk dans
Magdans till fest och bröllop
Magdans i Stockholm, arabisk dans, underhållning
Orientalisk dans med slöja, magdansshow
Magdans bröllop, magdans fest, magdans födelsedagsfest
Orientalisk dans, egyptisk dans, magdansshow
Magdansuppträdande Cinema Africa, magdansshow i Stockholm
Magdansös och magdans till festen
Orientaliskdans, dansuppträdande, magdansös
Magdans som underhållning i Stockholm
Magdans i Stockholm, erfaren magdansös
Magdansös med attityd
Magdans bröllop i Stockholm, boka magdans
Magdans i Kairo i Egypten
Magdansös som dansar så att håret flyger
Orientalisk dans, meleya, egyptisk folkdans

Flera magdansöser

Vill du göra ett extra stort intryck på ditt event och boka flera magdansöser som uppträder tillsammans? Maja samarbetar med den professionella magdansösen Tina under namnet Stockholm Bellydancers. De har även lång erfarenhet av att uppträda tillsammans med andra magdansöser på olika typer av event om du skulle vilja ha ännu flera magdansöser. Besök sidan Stockholm Bellydancers och kontakta Maja med din önskan om att boka flera magdansöser så får du mer information och ett kostnadsförslag.

Både Maja och Tina är godkända för F-skatt.

bottom of page