top of page
  • Skribentens bild Maja Magdans

5 anledningar att hyra magdansös som underhållning till festen

Uppdaterat: 18 okt. 2020

Försöker du att komma på någon rolig och spännande underhållning till festen? Varför inte boka en magdansös i Stockholm.


Du kanske ska ha födelsedagsfest, bröllop eller henna fest. Det finns oräkneliga anledningar till varför du borde boka en magdansös till ditt nästa event. Här hittar du dem 5 främsta anledningar till varför en magdansshow är den bästa underhållningen till festen.

1. Underhållning med kulturell elegans

Magdansöser är vackra och fascinerande, men vet du att magdans har en lång och rik historia? Orientalisk dans och magdans och funnits i flera tusen år i Mellanöstern och representerar en uråldrig konstform som fortfarande är populär. Tillför spänning och kulturell rikedom med en magdansös till ditt event.

Maja Magdans dansar på ett bröllop i Stockholm i orange magdansdräkt.
Magdans som underhållning med kulturell elegans.

2. Låt dina gäster få livslånga minnen

Andra typer av live underhållning har de flesta upplevt tidigare. Men när du hyr en magdansös till ditt event ger du dina gäster ett minne för livet. Se när dina gäster tappar hakan när magdansösen med sina förförande rörelser och vackra dräkter förtrolla alla i rummet. Var så säker, dina gäster kommer att tacka dig!


3. Skapa ett tema till festen

Den perfekta tusen och en natt temafesten, bröllopet med Aladdin-tema, eller din orientaliska afton tillsammans med vänner blir inte fulländad utan underhållning av en magdansös. Med en magdansshow kommer du och dina gäster att förflyttas till varmare breddgrader.


4. Fira med glamour

Sensuellt men fortfarande sofistikerat, magdansöser är det perfekta sättet att tillföra glamour och krydda till festen. Från de vackra dräkterna och smyckena till iögonfallande rekvisita, magdansösen gör allting magiskt. Varför inte fira med riktigt sagolik underhållning.Varning för glitter
Magdans är glitter och glamour.

5. Magdansöser får upp gästerna på dansgolvet

Dina gäster kommer inte kunna låta bli att ta sig till dansgolvet när magdansshowen börjar. Efter magdansösens entré brukar hon bjuda upp publiken att dela dansgolvet med henne. Få liv i din fest med en magdansös som får dina gäster att röra på sig.


Varför du ska boka magdansös till ditt event


De 5 främsta anledningarna till att du ska boka en magdansös som underhållare till din nästa fest är att du får en kulturell upplevelse som dina gäster inte kommer att glömma. Festen får ytterligare en dimension av glamour och skapar ett tema till eventet. Dessutom kommer dina gäster inte kunna låta bli att börja dansa.

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page