top of page
Möhippa med magdans i Stockholm

Möhippa med magdans

Lektion i magdans till möhippan

Magdans och orientalisk dans är ett populärt och roligt inslag på en möhippa. Överraska den blivande bruden och övriga gäster med en privatlektion i magdans. Bruden får låna en vacker magdansdräkt och övriga deltagare knyter en höftsjal runt sina höfter för att markera sina höftrörelser. Maja möter er i ert hem eller i en hyrd lokal. Musiken tar Maja med sig som mp3-filer på ett USB eller mailar den till er i förväg. Maja har ett fast pris, oberoende hur många som deltar i workshopen.

Kombinera lektion och show

Om lektionen är en överraskning för den blivande bruden rekommenderas det att inleda klassen med en kort magdansshow av Maja för att alla ska komma i stämning. Efter showen börjar danslektionen där Maja till hänförande arabisk musik lär ut magdansens grunder på ett roligt och engagerande sätt. Ni kommer att förvandlas till fullfjädrade magdansöser på nolltid. Det blir ett oförglömligt minne med mycket finiss och skratt.

Boka magdanslektion

För mer information, pris och bokning gå till sidan Boka. Det kan även vara nyttigt att besöka sidan Frågor och Svar där du hittar svar på de vanligaste frågorna många har innan de bokar Maja för en magdansshow eller möhippa.

bottom of page