What's up magdansös?

What’s up magdansös är en plats där jag berättar om aktuella händelser och annat roligt som rör min egen tillvaro som professionell magdansös och den orientaliska dansen generellt under 2017. Jag uppdaterar sidan med nya berättelser i mån av tid och därför kan det dröja mellan inläggen. Har du tips och idéer på ämnen du tycker att jag borde skriva om eller har kommentarer på inlägg som redan publicerats så är du välkommen att maila mig på: majamagdans@hotmail.com. Du kan även hitta äldre inlägg på What's up 2016?, What's up 2015?, What's up 2014? och What's up 2013?.

 

 

What's up 2017?

Möhippa med show och lektion i Mälardalen

26.02.2017 16:14
Igår var jag i Mälardalen söder om Stockholm och hade en magdanslektion för ett gäng glada tjejer som firade sin kompis möhippa. Lektionen inleddes med en kort show av mig i full mundering. Vi var hemma i en av tjejernas villa och både showen och lektionen gick av stapeln i hennes vardagsrum. Innan...

50-års fest med magdans i Norrtälje

05.02.2017 09:28
Igår kändes det som att jag testade gränserna för hur långt mitt sl-kort kan ta mig. Jag uppträdde med två magdansshower på en födelsedagsfest i Norrtälje. För att ta mig dit fick jag först åka tunnelbana i 30 minuter och sedan buss i en timme. Vid Norrtälje busstation blev jag sedan hämtad med bil...

sthlm_bellydancers på Instagram

28.01.2017 08:55
I veckan startade en annan magdansös och jag ett nytt konto på Instagram. Det heter sthlm_bellydancers och där kommer ni att kunna hitta bilder och videos från olika resor, uppträdanden, tävlingar och magdansshower. Spana in oss, följ och gilla om ni tycker om vad ni ser. Följ oss på:...

Magdansshow i Sundbyberg

15.01.2017 15:22
Igår fick jag äran att uppträda på en 40-årsfest i Sundbyberg utanför Stockholm. När jag uppträder på födelsedagsfester så är det oftast en överraskning för ett ovetande födelsedagsbarn. Denna gång var det dock lite annorlunda. När jag kom dit blev jag presenterad för alla gäster som magdansösen...

Ett nytt år med nya magdansäventyr

01.01.2017 18:46
Som varje nyårsdag så ligger jag i soffan och återhämtar mig från gårdagens dansjobb. Men jag ligger inte bara och slappar utan reflekterar också över det gångna året. Jag fick möjligheten att resa med mina vänner till både Ryssland och Kina där vi tävlade och vann priser tillsammans. Mina planer...