What's up magdansös?

What’s up magdansös är en plats där jag berättar om aktuella händelser och annat roligt som rör min egen tillvaro som magdansös och den orientaliska dansen generellt under 2016. Jag uppdaterar sidan med nya berättelser i mån av tid och därför kan det dröja mellan inläggen. Har du tips och idéer på ämnen du tycker att jag borde skriva om eller har kommentarer på inlägg som redan publicerats så är du välkommen att maila mig på: majamagdans@hotmail.com. Du kan även hitta äldre inlägg på What's up 2015?, What's up 2014? och What's up 2013?.

What's up 2016?

Bröllop med Aladdin-tema

14.08.2016 20:22
Jag har under mina 10+ år som jag har dansat magdans uppträtt på mängder av fester som har haft teman så som 1001 natt och orientalisk afton. Men jag har nog aldrig uppträtt på en fest med temat runt Disneyfilmen Aladdin. Det var ett bröllop i centrala Stockholm och Dansgruppen Nefertari skulle...

Födelsedagsfest med magdansshow och flera nya fans

12.06.2016 20:37
Igår uppträdde jag på en födelsedagsfest i norra Stockholm. Vädret var vackert och festen var i ett stort partytält ute på tomten. Det var en familjefest med äldre damer som satt i ett hörn med handväskan i och beskådade spektaklet och små barn som sprang omkring och storögt tittade på showen. Jag...

Lördagen när alla ville dansa magdans

05.06.2016 21:57
Lördags var en dag när alla i Stockholm ville dansa magdans. Jag hade flera dansjobb och alla var hur roliga som helt. Utmaningen var som vanligt att få ihop logistiken. Det första dansjobbet var en studentmottagning i Farsta Strand. Där hade man bland annat önskat en irakisk låt som innehöll...

Personalfest med magdans

21.05.2016 21:54
När sommaren smyger sig närmare och många ska påbörja sin semester så är det flera företag som väljer att ha personalfest. Den självklara underhållningen på personalfesten är såklart magdans. Igår uppträdde jag på två olika personalfester. Den första var på ett konferenscenter på Stora Essingen som...

Magdansshow på Panorama i Östertälje

14.05.2016 22:02
I fredags så uppträdde jag på en förlovningsfest i Östertälje på festlokalen Panorama. Det var ett stort gäng med glada syrianer som verkligen vet hur man festar. Som vanligt känner man sig nästan underklädd i sin magdansdräkt när alla andra tjejer på festen har dubbelt så mycket strass och stenar...

Objekt: 1 - 5 av 13

1 | 2 | 3 >>