What's up magdansös?

What’s up magdansös är en plats där jag berättar om aktuella händelser och annat roligt som rör min egen tillvaro som magdansös, magdansgruppen Nefertari, och den orientaliska dansen generellt under 2015. Jag uppdaterar sidan med nya berättelser i mån av tid och därför kan det dröja mellan inläggen. Har du tips och idéer på ämnen du tycker att jag borde skriva om eller har kommentarer på inlägg som redan publicerats så är du välkommen att maila mig på: majamagdans@hotmail.com. Du kan även hitta äldre inlägg på What's up 2014? och What's up 2013?.

What's up 2015?

Magdansshow hos tandläkaren

22.12.2015 23:03
Igår hade jag ett dansjobb på en julfest beläget centralt i Stockholm. Det är sådan tider nu och det har blivit en del dansjobb på julbord och julfester. Igår var det ingen skillnad. Jag pratar med personen som bokat mig i telefon ett par timmar innan jag ska uppträda och han poängterar att det ska...

Cairo by Night 2015

08.11.2015 13:29
Det har varit allt för länge sedan jag skrev här, men det betyder att jag har haft mycket att göra, som är en bra sak. Men jag känner att jag i alla fall måste nämna Cairo by Night festivalen som var förra helgen. Jag valde att gå två workshops för Zahra, en i baladi och en i oriental. Jag trodde...

Födelsedagsfest med magdansös i Sollentuna

14.10.2015 18:47
Jag dansade på en fest i lördags men jag har varit så sliten och hängig på grund av en förkylning som jag har, att jag inte har orkat skriva något om det här på What's up. Det ironiska var att på fredagskvällen ringde kontaktpersonen för festen på lördagen för att stämma av och det sista hon sa var...

Bröllop med magdans på Grand Hotell i Saltsjöbaden

27.09.2015 21:16
I helgen uppträdde jag på ett bröllop på Grand Hotell i Saltsjöbaden. Som alltid när det är bröllop ber jag om numret till en kontaktperson som jag kan ringa när jag är på plats eftersom brudparet är upptagen med en massa andra saker. Jag fick numret till en person i toast master teamet. Hon ringde...

Enta Omri (You Are My Life)

12.09.2015 21:17
Idag har jag suttit och planerat spellistor till kommande dansjobb framöver. Om ett par veckor ska jag bland annat uppträda på ett bröllop där brudparet har önskat "klassisk arabisk musik". De har bett om musik av Oum Khaltoum och Abdel Halim Hafez. När man kommer till Oum Khaltoum så finns det...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>