What's up magdansös?

What’s up magdansös är en plats där jag berättar om aktuella händelser och annat roligt som rör min egen tillvaro som magdansös, magdansgruppen Nefertari, och den orientaliska dansen generellt under 2014. Jag uppdaterar sidan med nya berättelser i mån av tid och därför kan det dröja mellan inläggen. Har du tips och idéer på ämnen du tycker att jag borde skriva om eller har kommentarer på inlägg som redan publicerats så är du välkommen att maila mig på: majam agdans@hotmail.com. Du kan även hitta äldre inlägg från What's up 2013?.

What's up magdansös 2014?

Tomten kom tidigt till mig i år

23.12.2014 19:04
Jag har varit lite dålig på att skriva på "What's up?" de senaste dagarna, jag får be om ursäkt.... men nu ska det bli bättring. För två söndagar sedan hade jag turen att gå Zeinas extraklass som var öppen för alla hennes elever. Jag trodde att det skulle vara knökfullt men vi var ett litet...

Magdans på företagsfest med orientaliskt tema i Kungsträdgården

13.12.2014 15:49
Igår uppträdde jag på ett företags julfest på en lokal beläget i Kungsträdgården i Stockholm. Tydligt var att de hade orientaliskt tema på sin fest med tanke på dekoren och att alla var utklädda. Därför var jag inte den enda i magdansdräkt, det fanns de som hade den lite billigare nybörjardräkten...

Magdans i Årsta

07.12.2014 21:57
Ikväll har Egyptiskt kulturcentrums elevshow gått av stapeln i Årsta folkets hus. Hos många är förväntningarna höga och en viss nervositet och anspänning finns hos många. För flera nybörjare är det dessutom den allra första gången som man uppträder för publik. Det är alltid roligt att se allas...

Magdansshow på disputationsfest vid KTH

29.11.2014 11:00
Igår uppträdde jag på en fest för en disputation vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Festen var på en närliggande restaurang med en massa gäster som brukligt höll tal. Och det är just det som är min erfarenhet av att uppträda på disputationsfester, det är alltid hur många olika tal som...

Show och lektion på tjejkväll i Bro

23.11.2014 13:49
Igår hade jag nöjet att uppträda för och undervisa ett gäng glada tjejer som ville göra något lite annorlunda på sin tjejkväll. Vi var hemma hos en av tjejerna som bodde ute på landet norr om Stockholm. Jag tog pendeltåget till Bro, där en taxi väntade på mig som körde mig den sista biten. Även om...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>