top of page
  • Skribentens bild Maja Magdans

Välkommen till magdansbloggen!

Uppdaterat: 21 juli 2020

Hej och vad roligt att du har hittat hit


Det är kanske första gången som du besöker Maja Magdans eller så har du varit här förut, du kanske till och med har bokat mig för en magdansshow tidigare och vi har träffats In Real Life. Oavsett så är du välkommen hit.


För dig som har varit här tidigare så kanske märker du att vissa förändringar har hänt på hemsidan. Mycket går att känna igen men layouten ser förhoppningsvis lite snyggare ut än tidigare. Jag har bytt leverantör av hemsida som har möjliggjort dessa (vad jag hoppas är) förbättringar.

Mot bättre vetande har jag startat denna blogg som jag kom att kalla Magdansbloggen. Jag hade en blogg tidigare som jag kallade What’s up magdansös? mellan 2013 till 2017.


Jag slutade blogga för det blev för mycket press att hela tiden producera nytt innehåll till bloggen. Då försökte jag skriva ett blogginlägg i veckan. Pressen tog glädjen ur det hela och jag valde till slut att sluta blogga.trött katt som inte vill skriva i magdansbloggen
När pressen att posta nytt blogginlägg blir för stor

Vad har förändrats?


Så varför ger jag mig in i bloggandet igen när glädjen försvann förra gången? Jag är väl liten galen, men har också fått ny inspiration i och med den nya hemsidan. Men framförallt handlar det om att jag har ställt om min ambitionsnivå och ska skriva inlägg när jag har tid, ork och lust. Detta är en inspirationsstyrd blogg.


Min passion är magdansen och jag kommer alltid att prioritera dansandet framför bloggandet. Jag kommer aldrig avbryta spontandans i vardagsrummet för att jag känner att jag borde sätta mig ner och skriva i bloggen. Det kommer aldrig att hända!


Detta göra att blogginläggen i Magdansbloggen inte kommer att publiceras regelbundet. Jag kan tänka mig att jag kommer att ha perioder av inspiration när jag skriver mer och postar oftare, men även stunder när det är tyst (förhoppningsvis för att jag är ute på olika dansjobb och magdansfestivaler i världen (den här pandemin får gärna vara över nu)).Magdansös i Stockholm i ljusblå och vit magdansdräkt på stranden vid solnedgången.
Magdansbloggen är en inspirationsstyrd blogg.


Nya blogginlägg


Hur ska ni stackare som ändå är intresserade och läsa vad jag skriver här veta när jag publicerar nya inlägg? Jag kommer att posta på Instagram och YouTube när ett nytt inlägg finns att läsa. Så följ mig där så att du inte riskerar att missa något.


Är jag galen som startar den här bloggen? Finns det något som ni tycker att jag borde skriva om? Dessutom är jag intresserad att höra vad ni tycker om den nya hemsidan.


Kommentera gärna!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page