Upptaktsmöte med Zeina och Nefertari

02.02.2014 23:31

Idag var den första dagen som terminsklasserna på Egyptiskt kulturcentrum började och Nefertari hade sin första officiella träning för terminen, även om det var egenträning. Innan träningspasset hade alla medlemmar ett möte tillsammans med vår tränare Zeina. Vi brukar försöka ha ett möte i början och slutet av varje termin, även om det kanske inte alltid blir så. 

Mötet handlade mest om praktiska saker inför terminen, önskemål om vad vi vill göra och bolla idéer. Nytt för denna termin är tyvärr att två av våra tidigare medlemmar har valt att göra uppehåll på grund av skador, tidsbrist och bristande motivation med mera. Den glada nyheten är dock att två tidigare medlemmar har valt att komma tillbaka från en termins paus. Nefertari har även fått en helt ny medlem vilket är väldigt roligt. Hon har dansat länge på ekc så hon är inte helt ny för oss andra trots allt. 

Nefertaris träningspass var mest repetitioner av gamla koreografier och med en ny och två nygamla medlemmar måste de snabbt repa in koreografier för att hänga med på träningen så det är mycket träning som ligger framför dem. Men så var det också för mig när jag var helt ny i Nefertari. Nu längtar jag till träningen på torsdag då gruppen ska börja träna på ett tabla solo.

Nefertari i oriental under uppträdande i orientalisk dans