Nefertari uppträder på CinemAfrica

16.03.2014 19:56

Nu har det äntligen blivit klart att medlemmar ur magdansgruppen Nefertari kommer att uppträda på invigningen av filmfestivalen CinemaAfrica på Södra Teatern i Stockholm på onsdag den 19/3-14. Det är en process som har pågått under ett par veckor, men idag fick vi klartecken att gruppen ska uppträda med en magdansshow där. Jag har ingen aning om det finns några möjligheter att få tag i några biljetter till eventet eller om det är fullsatt, om ni skulle ha lust att komma och titta.

Men är det så att det inte finns någon möjlighet att komma till invigningen och Nefertaris uppträdande så finns det en massa bra film från Afrika att se. På CinemaAfricas hemsida beskriver man festivalen bland annat såhär:

"CinemAfrica arrangerar årligen Nordens största afrikanska filmfestival. Festivalen är en unik möjlighet för barn, ungdomar och vuxna att få ta del av kvalitetsfilm från de växande afrikanska filmindustrierna. Vi visar filmer gjorda av filmskapare med afrikanskt ursprung och verkar för att lyfta fram afrikaners egna bilder och berättelser. CinemAfrica visar spelfilmer, dokumentärer, kortfilmer och animationer för skolor och allmänheten. CinemAfricas filmfestival äger rum 19-23 mars 2014, på Södra Teatern och programsläppet är den 19 februari 2014."

Vill ni hitta mer information om filmfestivalen CinemaAfrica så rekommenderar jag att besöka deras hemsida.

Nefertari uppträder på CinemaAfrica.