3 saker du vill undvika när du hyr en magdansös

16.07.2014 12:56

Från min egen erfarenhet som professionell magdansös har jag upplevt att magdansshower kan variera från de mest professionella och familjevänliga uppträdanden till de mest vulgära och i många fall pinsamma showerna. Beroende på vad du söker i en magdansshow finns det tre saker du bör undvika om du vill ha en professionell och familjevänlig show på ditt event.

1. Opassande dans

Skydda dina gäster från magdansöser som dansar opassande genom att exempelvis kolla in videoklipp på youtube eller be magdansösen skicka en länk eller video där du kan se henne uppträda. Du kommer att veta när du ser en magdansös dansa opassande, tro mig!

Många magdansöser kommer antagligen att ta dina gäster hand och försöka leda upp dem på dansgolvet, men en gäst ska aldrig känna sig tvingad att dansa mot sin vilja. En professionell magdansös vet var gränsen går.

2. Opassande magdansdräkter

En professionell magdansös har ett flertal välgjorda magdansdräkter som du bör kunna hitta bilder av på hennes hemsida eller sociala medier. Där bör det finnas alternativ för den som vill ha ett mer konservativt dräktalternativ till sitt event, till de som vill ha en mer avslöjande dräkt där mage och armar syns. Prata och var tydlig med magdansösen om vilka önskemål du har gällande klädsel för att dina gäster ska känna sig bekväma.

3. Opassande beteende

Hur en magdansös beter sig för och efter magdansshowen är också av betydelse. Kommer hon att vara sen till showen? Kommer hon att vara ohyfsad mot dina gäster? Kommer hon att stanna för länge efter showen? Kommer hon att ragga på dina gäster?

Vissa av dessa frågor kanske känns löjliga, men de är befogade. Är magdansösen du vill hyra en väletablerad professionell magdansös som är väl omtalad bland kunder eller är det en dansös i en billig magdansdräkt som försöka att föreställa en magdansös utan någon vidare dansutbildning? En sann magdansös är noga med sitt rykte eftersom det är hennes yrke.

Att göra lite research innan du bokar en magdansös kan betala sig i längden. Då kommer du slippa stressen och förlägenheten av att behöva hantera en opassande magdansös på ditt event. Dina gäster kommer att tacka dig för att ha valt en professionell magdansös till underhållningen.

Opassande magdansdräkt? Var är hennes kjol!!!