Magdans till ditt event

Magdans, magdansös, magdansare, arabisk dans

Magdansshow | Möhippa | Workshop

Magdansshow till ditt event

Maja är magdansös med mångårig erfarenhet inom orientalisk dans och en erfaren underhållare. Hon uppträder på fester, bröllop, möhippor, festivaler, kulturella event, konserter, klubbar och alla möjliga evenemang i Stockholm med omnejd. Att anlita Maja som magdansös innebär att du får en familjevänlig och färgsprakande dansshow av högsta kvalité som gäster och publik sent kommer att glömma. Maja dansar med mycket utstrålning och som magdansös kan hon konsten att charma en publik. Med vackra dräkter, hänförande musik och magdans förgyller Maja ditt evenemang. Gå till sidan Kontakt/Boka och kom ett steg närmare ett evenemang nu kryddat med magisk underhållning!!!

 

Möhippa med magdans

Magdans och orientalisk dans är ett populärt och roligt inslag på en möhippa. Överraska den blivande bruden och övriga gäster med en workshop i magdans. Bruden får låna en vacker magdansdräkt och övriga deltagare knyter en höftsjal runt sina höfter för att markera sina höftrörelser. Maja möter er i ditt hem eller i en hyrd lokal. Workshopen kan även kombineras med ett uppträdande. Maja har ett fast pris, oberoende hur många som deltar i workshopen. Det blir ett oförglömligt minne, så glöm inte att ta med dig kameran. För mer information och bokning gå till sidan Kontakt/Boka.

 

magdansshow, arabisk dans, magdansös stockholm

Workshop i magdans

En workshop eller privatlektion i orientalisk dans är ett roligt och spännande sätt att få en kulturell upplevelse, motionera och öka sin rörlighet. Maja erbjuder worksh ops i magdans för de som bara vill prova på magdans en första gång, träna och slipa på sin teknik, lära sig en hel koreografi eller vill ha en workshop som kombinerar teknik med koreografi. Workshopen utformas efter dina önskemål och du lär dig efter din egen förmåga, vare sig du är helt nybörjare eller har dansat ett tag. Maja möter er hemma hos dig eller en i en hyrd lokal. För mer information, pris och bokning gå till sidan Kontakt/Boka.

 

Boka Maja till ditt event

För mer information, pris och bokning gå till sidan Kontakt/Boka. Det kan även vara nyttigt att besöka sidan Frågor och Svar där du hittar svar på de vanligaste frågorna många har innan de bokar Maja för en magdansshow, möhippa eller workshop. Du hittar även Maja på  Youtub e och Instagram!

 

 

"Ditt dansuppträdande var den bästa överraskningen på hela festen. Tack!"

~ Johan


Magdansös youtube        Magdansös facebook       Maja Magdans Instagram